Mayflower Easy Care Cotton Merino Garn Solid 06 Lys Orange

(13 customer reviews)
kr. 32,50
Features: Colour: Light orange Material: 50% wool & 50% cotton Needle Size: 3,5 mm Weight / Length: 50 grams = about 170 meters Gauge: 10 x 10 cm = 22 m x 30p Hook Size: 3 mm Wash & Care: Delicate wash or wool wash 40°C Drying: Tumble dry at low temperat … læs mere her

Er Mayflower Easy Care Cotton Merino Garn Solid 06 Lys Orange på lager?

Annonce
Køb Mayflower Easy Care Cotton Merino Garn Solid 06 Lys Orange

Beskrivelse

Mayflower Easy Care Cotton Merino Garn Solid 06 Lys Orange beskrivelse:

  • Mærke: Mayflower
  • Navn: Mayflower Easy Care Cotton Merino Garn Solid 06 Lys Orange
  • Pris: kr. 32.50
  • ProduktID: 5701572048364

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Mayflower Easy Care Cotton Merino Garn Solid 06 Lys Orange her.

Mayflower Easy Care Cotton Merino Garn Solid 06 Lys Orange – Garn og strik er blevet moderne

Vi ser oftere og oftere folk der er gået tilbage til røddere og er startet på at strikke og hækle- og du får dig en overraskelse, hvis du tror, det er den ældre generation, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Det er faktisk den yngre generation i dag der nyder at gøre brug af deres kreativitet med garn og pinde. Rito.dk er stedet med de helt rigtige garntyper, hæklepinde osv.. Oven i hatten får du prisgaranti og kan returnere din vare i 365 dage, så alle grunde til ikke at købe er faktisk væk – så køb du blot Mayflower Easy Care Cotton Merino Garn Solid 06 Lys Orange. At strikke er glimrende til at få mere ro i kroppen og sindet, når arbejdsdagen har været hård. Det er ren afslapning at nyde sin hobby i ro og mag.

Mayflower Easy Care Cotton Merino Garn Solid 06 Lys Orange med prisgaranti

Mayflower Easy Care Cotton Merino Garn Solid 06 Lys Orange er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den altid eftertragtede varekategori Garn > Garn Producenter > Mayflower > Mayflower Easy Care Cotton Merino. Der kommer hele hele 365 dages returret med din pakke når du køber Mayflower Easy Care Cotton Merino Garn Solid 06 Lys Orange. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Mayflower Easy Care Cotton Merino Garn Solid 06 Lys Orange online hos webshoppen Rito.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, det kan jo passende være Mayflower Easy Care Cotton Merino Garn Solid 06 Lys Orange. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Mayflower Easy Care Cotton Merino Garn Solid 06 Lys Orange med 365 dages returret

Det er værd at huske på, når der shoppes online, begunstiges du af bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En anden ting du også slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Shoppen sender din produkter til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

13 reviews for Mayflower Easy Care Cotton Merino Garn Solid 06 Lys Orange

4.6 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mayflower Easy Care Cotton Merino Garn Solid 06 Lys Orange”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prisgaranti og 365 dages returret – Features: Colour: Light orange Material: 50% wool & 50% cotton Needle Size: 3,5 mm Weight / Length: 50 grams = about 170 meters Gauge: 10 x 10 cm = 22 m x 30p Hook Size: 3 mm Wash & Care: Delicate wash or wool wash 40°C Drying: Tumble dry…