Colortime Tusch, standardfarver, streg 5 mm, 12×24 stk./ 1 pk.

(29 customer reviews)
kr. 1.110,00
Vandbaseret, semidækkende tusch i rigtig god robust kvalitet og meget intense farver. Ventileret sikkerhedslåg. Velegnet på hvide sugende overflader fx papir, kardus, karton, malebøger m.v Features: Colour: Standard colors Amount: 12×24 pieces. Colort … læs mere her

Er Colortime Tusch, standardfarver, streg 5 mm, 12x24 stk./ 1 pk. på lager?

Annonce
Køb Colortime Tusch, standardfarver, streg 5 mm, 12x24 stk./ 1 pk.

Beskrivelse

Colortime Tusch, standardfarver, streg 5 mm, 12×24 stk./ 1 pk. beskrivelse:

  • Mærke: Colortime
  • Navn: Colortime Tusch, standardfarver, streg 5 mm, 12×24 stk./ 1 pk.
  • Pris: kr. 1110.00
  • ProduktID: 5707167883808

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Colortime Tusch, standardfarver, streg 5 mm, 12×24 stk./ 1 pk. her.

Colortime Tusch, standardfarver, streg 5 mm, 12×24 stk./ 1 pk. – Garn og strik er blevet moderne

En af de nye diller vi tit ser, er mennesker der er gået tilbage til røddere og er startet på at strikke og hækle- og det gælder ikke udelukkende kvinder, vi jo fordomsfuldt betragter som den eneste målgruppe for garn og den slags. Det er ligeså ofte de unge i dag der sidder med strikkepindende og slår masker op. Rito.dk sælger de helt rigtige produkter indenfor strikning og hækling til dig, der vil have grej i god kvalitet. Skulle du være i tvivl om prisen, så giver de dig prisgaranti og kan returnere din vare i 365 dage, så du får også ro i maven, når du køber Colortime Tusch, standardfarver, streg 5 mm, 12×24 stk./ 1 pk.. At strikke er glimrende til at få mere ro i kroppen og sindet, når du har været på abejde hele dagen. Det er ren afslapning at beskæftige hovedet med håndarbejde.

Colortime Tusch, standardfarver, streg 5 mm, 12×24 stk./ 1 pk. med prisgaranti

Colortime Tusch, standardfarver, streg 5 mm, 12×24 stk./ 1 pk. kan på grund af dens store popularitet nu findes i kategorien Kreativ / DIY > Tegneredskaber > Tuscher/Tusser > Colortime Tuscher/Tusser. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Colortime Tusch, standardfarver, streg 5 mm, 12×24 stk./ 1 pk.. Mange er udmærket klar over, at man køber din Colortime Tusch, standardfarver, streg 5 mm, 12×24 stk./ 1 pk. i webshoppen Rito.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også Colortime Tusch, standardfarver, streg 5 mm, 12×24 stk./ 1 pk.. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Colortime Tusch, standardfarver, streg 5 mm, 12×24 stk./ 1 pk. med 365 dages returret

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er der bedre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når dine varer købes i en shop, en del shops efterhånden giver endnu mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Når du handler online er du også fri for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

29 reviews for Colortime Tusch, standardfarver, streg 5 mm, 12×24 stk./ 1 pk.

5.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Colortime Tusch, standardfarver, streg 5 mm, 12×24 stk./ 1 pk.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prisgaranti og 365 dages returret – Vandbaseret, semidækkende tusch i rigtig god robust kvalitet og meget intense farver. Ventileret sikkerhedslåg. Velegnet på hvide sugende overflader fx papir, kardus, karton, malebøger m.v Features: Colour: Standard colors Amount: 12×24 pieces. Colort