Scheepjes Whirl Garn Print 765 Lemon Cassis Cream

(15 customer reviews)
kr. 192,00
Scheepjes Whirl er en lækker garnkvalitet fra den hollandske producent Scheepjes. Garnet er et skønt mix af bomuld (60%) og akryl (40%), hvilket gør at det passer til alle slags projekt, fra dejlige accessoires og tøj til skønne tæpper til sofaen.  Gar … læs mere her

Er Scheepjes Whirl Garn Print 765 Lemon Cassis Cream på lager?

Annonce
Køb Scheepjes Whirl Garn Print 765 Lemon Cassis Cream

Beskrivelse

Scheepjes Whirl Garn Print 765 Lemon Cassis Cream beskrivelse:

  • Mærke: Scheepjes
  • Navn: Scheepjes Whirl Garn Print 765 Lemon Cassis Cream
  • Pris: kr. 210.00
  • ProduktID: 8717738957651

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Scheepjes Whirl Garn Print 765 Lemon Cassis Cream her.

Scheepjes Whirl Garn Print 765 Lemon Cassis Cream – Garn og strik er blevet moderne

Mange er i den seneste tid gået tilbage til røddere og er startet på at strikke og hækle- og det gælder ikke udelukkende kvinder, der i vores bevidsthed jo er dem, vi ser som de traditionelle strikkere. Unge sidder i dag lige så ofte med garnnøgler og er kreative der finder stor glæde ved at strikke som hobby. Rito.dk giver dig rigtig meget strikke- og hækleudstyr i god kvalitet for pengene. Det er let at beslutte sig for at købe garn, når man får prisgaranti og kan returnere din vare i 365 dage, så få nu bare fyldt den kurv med Scheepjes Whirl Garn Print 765 Lemon Cassis Cream. At være kreativ med sin hobby er glimrende til at få dit hoved til at slappe af, når du har været på abejde hele dagen. Det er ren fordybelse at sidde med garn og pinde.

Scheepjes Whirl Garn Print 765 Lemon Cassis Cream med prisgaranti

Scheepjes Whirl Garn Print 765 Lemon Cassis Cream er efter stor efterspørgsel tilføjet i den eftertragtede varegruppe Garn > Garn Producenter > Scheepjes > Scheepjes Whirl. Der kommer hele hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Scheepjes Whirl Garn Print 765 Lemon Cassis Cream. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Scheepjes Whirl Garn Print 765 Lemon Cassis Cream fra den meget brugte forhandler Rito.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på Scheepjes Whirl Garn Print 765 Lemon Cassis Cream. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Scheepjes Whirl Garn Print 765 Lemon Cassis Cream med 365 dages returret

Når du svinger kortet i de danske webshops, får du andre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, som gør det let at sammenligne priser, i den store skov af webshops, der er derude. Din sammenligning kan du rent faktisk lave på alle tider af døgnet, så længe du er online. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

15 reviews for Scheepjes Whirl Garn Print 765 Lemon Cassis Cream

3.6 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Scheepjes Whirl Garn Print 765 Lemon Cassis Cream”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SKU: 8717738957651
Category: , , ,
Tags:

Prisgaranti og 365 dages returret – Scheepjes Whirl er en lækker garnkvalitet fra den hollandske producent Scheepjes. Garnet er et skønt mix af bomuld (60%) og akryl (40%), hvilket gør at det passer til alle slags projekt, fra dejlige accessoires og tøj til skønne tæpper til sofaen.  Gar