Drops Sky Garn Mix 09 Rød Mursten

(29 customer reviews)
kr. 35,95
Type: DK Materiale: 74% alpaca, 18% polyamid & 8% uld Antal tråde/PLY: 8 ply Garngruppe: B (20 – 22 masker) Anbefalede pinde: 4 mm Anbefalede hæklenål: 4 mm Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 21 m x 28p Vægt / længde: 50 gram = ca. 190 meter Vaskeanvisning: Hån … læs mere her

Er Drops Sky Garn Mix 09 Rød Mursten på lager?

Annonce
Køb Drops Sky Garn Mix 09 Rød Mursten

Beskrivelse

Drops Sky Garn Mix 09 Rød Mursten beskrivelse:

  • Mærke: Drops – Garnstudio
  • Navn: Drops Sky Garn Mix 09 Rød Mursten
  • Pris: kr. 47.00
  • ProduktID: 7071723015575

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Drops Sky Garn Mix 09 Rød Mursten her.

Drops Sky Garn Mix 09 Rød Mursten – Garn og strik er blevet moderne

Vi ser oftere og oftere folk der er bidt af den store strikkedille- og du får dig en overraskelse, hvis du tror, det er den ældre generation, vi jo fordomsfuldt betragter som den eneste målgruppe for garn og den slags. Det er faktisk den yngre generation i dag der sidder med strikkepindende og slår masker op. Rito.dk er nok den meste populære webshop i Danmark indenfor garn, strikkepinde, hæklepinde, strikkeopskrifter mv.. Skulle du være i tvivl om prisen, så giver de dig prisgaranti og et helt års returret, så du kan med ro i dit sind købe Drops Sky Garn Mix 09 Rød Mursten. At hækle er fremragende til at få dit hoved til at slappe af, når arbejdsdagen har været hård. Det er ren selvfordybelse at få arbejdstankerne renset ud mens man strikker.

Drops Sky Garn Mix 09 Rød Mursten med prisgaranti

Drops Sky Garn Mix 09 Rød Mursten fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i den altid eftertragtede varekategori Garn > Garn Producenter > Drops Garnstudio > DROPS Sky. Du får også hele hele 365 dages returret med din pakke når du køber Drops Sky Garn Mix 09 Rød Mursten. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Drops Sky Garn Mix 09 Rød Mursten i webshoppen Rito.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på Drops Sky Garn Mix 09 Rød Mursten. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Drops Sky Garn Mix 09 Rød Mursten med 365 dages returret

Shoppes der produkter online, begunstiges du af bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Du får med dine varer 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i den store skov af webshops, der er derude. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

29 reviews for Drops Sky Garn Mix 09 Rød Mursten

3.8 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Drops Sky Garn Mix 09 Rød Mursten”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prisgaranti og 365 dages returret – Type: DK Materiale: 74% alpaca, 18% polyamid & 8% uld Antal tråde/PLY: 8 ply Garngruppe: B (20 – 22 masker) Anbefalede pinde: 4 mm Anbefalede hæklenål: 4 mm Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 21 m x 28p Vægt / længde: 50 gram = ca. 190 meter Vaskeanvisning: Hån