Kategorier

Leveringsinformation

Levering, Leveringstid og Fragtpris 

Leveringsmuligheder

Når du handler Hos Rikke har du forskellige leveringsmuligheder. Handler du for over 799,- er fragten GRATIS hvis du vælger leveringsmetoden GLS til Pakkeshop.
Få leveret din pakke til den nærmeste pakkeshop og hent derefter pakken når det passer dig. Husk at indtaste e-mail og telefonnr. for at modtage en besked når din pakke er klar til afhentning.

  • G-Porto GLS til pakkeshop. (39 Kr).
  • PostNord uden levering (52 Kr).

Få leveret din pakke til din privatadresse og undgå derved at skulle ud og hente din pakke.

  • PostNord til privatadresse (75 Kr.)
 

Alle webordre kan bestilles til afhentning i butikken i Struer dette vælges til sidst. Bor du i nærheden kan du spare fragten, bestille på vores webshop og hente din ordre i butikken. Du vil modtage en besked så snart din ordre er klar til afhentning. Når du bestiller på webshoppen, med afhentning i butikken, skal du huske at medbringe din ordrebekræftelse.

  • Hent i butik. (GRATIS).

 

Leveringstid

Levering sker normalt 1-3 hverdage efter vi har registeret din bestilling dog tages der forbehold for helligdage og evt. udsolgte varer, hvilket kan forekomme, da vi også har en fysisk butik. Hvis varen er udsolgt vil i blive kontaktet for ny leveringstid.

Leveringstiden på bestillingsstrik skal man dog påregne en arbejdstid på mellem 1-4 uger alt efter størrelse og sværhedsgrad. (Ventetiden kan dog også være længere hvis vi har meget travlt, men så vil i blive kontaktet).

 

Åbningstider for butikken og afhentning

Hvis du ønsker at afhentning af din pakke i butikken Hos Rikke, Østergade 18, 7600 Struer, Danmark vil du modtage en besked når pakken er klar.
Åbningstiderne for butikken og derved afhentningstiden er:

Mandag 09.30 - 17.00
Tirsdag 09.30 - 17.00
Onsdag 09.30 - 17.00
 

Torsdag 09.30 - 17.00
Fredag 09.30 - 18.00
Lørdag 09.30 - 13.00
​Søndag Lukket