Tlf. 7876 8672 – Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne – [email protected]

Rest salg - Klik her!

Når dagen går på hæld, er det tid til at glide ned i uldsokkerne og indlede en aften med hygge. Hyggeaftener handler om mere end blot en aften for TV’et. Det handler om at skabe de helt perfekte rammer for ren afslapning. Hvad er bedre end at læne sig tilbage i en lækker gyngestol med garnet på bordet, mens et par rolige toner spiller i baggrunden?

Læn dig tilbage i en gyngestol

Intet slår fornemmelsen af at synke ned i gyngestolen efter en lang dag. Den vugger langsomt roen ind i kroppen, mens du strikker en sweater til dine nærmeste. Man føler sig som et barn igen, når øjnene bliver tungere i takt med stolens gyngen. Langsomt glider du ind i en dyb ro, hvor tankerne flyder frit og strikkepindene strikker af sig selv. Gyngestolen bliver din personlige og næsten meditative plads i huset, hvor du kan trække dig tilbage og lægge dagen bag dig.

Hvis du endnu ikke ejer en, går du glip af noget. Når du kigger markedet igennem, så køb en gyngestol med ergonomisk design, bløde tekstiler og en solid ramme, der støtter kroppen på en god måde, så du kan sidde i den aftenen igennem. Placer den et sted, hvor du kan nyde solnedgangen eller ved stuebordet, så du kan hygge med familien.

Bordet er stuens samlingspunkt

Bordet er mere end bare en plads til snacks og drikkevarer. Det er stuens samlingspunkt. Et lille sofabord eller et rundt spisebord danner rammerne for samtaler og aftener i godt selskab. Placer levende lys eller friske blomster på bordet, som giver stuen mere personlighed.

Velvalgte borde er dem, som bliver i familien i flere år. Efterhånden som børnene bliver større og minderne flere, kan selv kaffeskjoldene eller det mindste hak i bordet være sjove samtalestartere. Køb derfor et bord, du ikke bliver træt af med det samme. Et bord, der passer ind i enhver stemningsfyldt indretning.

Tæpper, puder og stemningsfuld belysning

Skab den rette atmosfære med ting som bløde tæpper, puder og stemningsfuld belysning. Placer puder på gyngestolen eller sofaen sammen med et varmt tæppe for ekstra komfort. Vælg puder og tæpper, der passer til indretningens farver, eller spark liv ind i stuen med en knaldrød pude.

Tænd stearinlysene på bordet og dæmp det skarpe lys, så du kommer i det rette humør, når du dykker ned i gyngestolen. Kombinationen af alle disse ting, skaber et behageligt rum, hvor hyggen er i fuldstændig balance.

Denne balance mellem strikkepindene og samværet skaber øjeblikke, der vil vare ved længe efter, at aftenen er slut.